Kurz pro nadšené začátečníky
Domácí připrava „profi kávy“
/ lze se dosáhnout profi výsledku s domácím přístrojem na espresso…? /
teoriie – co rozhoduje o kvalitě a chuti Vaší kávy, v čem pomůže naše nadšení
- káva historie, pěstování, zpracování, – druhy kávy –pražení, mletí
- péče o kávovar /espresso, alternativní a domácí přístroje
Praktická část I.
- vyladění přístroje – údržba, čištění, nastavení mlýnku, sesazení přístroje
Praktická část II.
- příprava kávy, šlehání mléka, praktické rady
jednodenní / 6-7 hod /
2 700 Kč
nadcházející kurzy
14. 5. 2022 / 10:00 – 16:00
22. 5. 2022 / 10:00 – 16:00
28. 5. 2022 / 10:00 – 16:00
5. 6. 2022 / 10:00 – 16:00
11. 6. 2022 / 10:00 – 16:00
19. 6. 2022 / 10:00 – 16:00
26. 6. 2022 / 10:00 – 16:00